Fallen flicka del 2/3

Halima ska ha födelsedagskalas. Sjuttonsårsfest, Halima är Ronas bästa vän fastän hennes pappa inte gillar det. Hon får gå, på ett vilkor - hennes storebror Barryalay måste följa med. Rona vet att Barryalay kommer att förstöra festen. Hon kommer på en bra idé, hon ska förgifta pappa och Barryalay! Och se till så att mamma, småflickorna och Atal (hennes lilla storebror) inte äter av maten. Då får Atal gå på festen med henne!

När hon somnar på natten drömmer hon en hemsk dröm. När hon och hennes familj flydde till Sverige så var de tvungna att gömma sig i en tankbil. Tanbilen de gömde sig i var avsedd för mjölk, och den sötaktiga stanken fick Rona att vilja kräkas. Men locket till tankbilen lämnades i halvöppet läge.
Den andra tankbilen som de inte kom med i var avsedd för bensin. Locket hade stängts helt av den stressade chauffören. Alla i bilen hade dött.

Rona har bestämt sig för hur hon ska göra pappa och Barryalay sjuka. Hon söker på internet och hittar några bra lösningar. Halima ska få en lagbok i present, Halima vill ju bli advokat.

Jag hittat ett stavfel. Viktigt att notera sådant också. "Bara inte herr Pesarlei är här0."
Nolla.
Rona handlar medlet på apoteket. Nu jävlar!

Pappan slår Atal för att han gungar i takt till musiken. Idiot eller idiot. IDIOT! Atal är utvecklingsstörd.

Fortsättning följeeer.

Kommentarer
Postat av: `lisa

vad händer på slutet då?

2011-02-01 @ 21:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0