Bokstaven S.

S är en sexig bokstav. S finns i nästan alla ord. Många namn börjar på S. Man kan förkorta saker så att det bra är denna vackra bokstav, till exempel:
S s s s s s.
Vilket betyder... ja, det får ni allt lista ut själva!

På tal om detta, så satt mamma och W och tränade på att skriva.
Mamma: "Såhär skriver man S."
Och så visade hon. W's kommentar var:
"Vad ful!"

DET ÄR FEL! S är en snygg bokstav. Bra ord som snygg, sexig, sofstikerad, soffa, solstråle, sand och allt möjligt börjar med S. S är bra.

Måste tillägga att imorgon är det december. Då får vi äta choklad. AAAAH.

Zlatan.

Zlatan är Gud. Han är från Malmö. Han spelar i Sveriges landslag men kanske ska sluta. Han spelar i FC Barcelona, som spelar mot Real Madrid idag.
Det står 0-0 och det är halvlek, så att ni vet hur ställningarna är.
Zlatan är bra. Han är utlänning. Han är från... hm... Wikipedia är din vän...
Okej. Zlatan är född i Sverige år 1981. Han har bosnisk och kroatisk härkomst. Han har en lång näsa. Han tjänar jävligt mycket pengar. Zlatan har två sönder med en tjej som heter Helena.
Zlatan köpte ett hus för jävligt mycket pengar genom att gå fram till huset, knacka på och fråga ägaren om han ville sälja huset för typ 30 miljoner tror jag. Det är hett. Det är coolt. Det gillar vi som fan!
Snart börjar matchen igen. Yep. Vi hejar på FC Barcelona såklart. ZLATAAAAN!

GODIS!

Nu ska jag äta godis. Och vänta på samtal från Amanda som säger att det är mat hemma hos henne. Mm. MAT. GODIS. LÖRDAG.

Lördag lördag jag älskar lördag.

Ja, om man vill kan man faktisktsäga att det redan är en jävligt lyckad dag. Om man vill förstås. Och det vill man.


SJÄLVÖMKAN!

Jag har ont i mitt käkben (även kallat kökben just nu). Och mina kinder är bitna sönder (för mycket fritid). Jag behöver. Ja, jag behöver verkligen hallon. Ja. Verkligen. Nu ska jag gå och hämta det. Strax.
Hallon, alltså.

This is fucking it!

Jag, eller rättare sagt mamma, har fått en film av Lotta och Micke. Den heter "This is it". Den har thailändsk text. Den suger på kvalitén.

Thailand, förresten, är ett underhållande land. Jag har ägnat de senaste femton minuterna genom att ta reda på hur man räknar ut årtalet i Thailand. (Självklart gjorde jag inte bara det, jag har ju faktiskt ett liv och läser ganska snabbt)
Alltså, kära vänner, "passa på att räkna ut vilket år det är enligt buddhistisk tideräkning genom att lägga 543 till det 'vanliga' årtalet". Mm, man lär sig något nytt varje dag.

Alltså kan vi säga klar att året just nu i Thailand är 2552! Shit. Deras jord har redan gått under!

Vet ni vad jag gör nu? Jo, ser på "Dirty jobs". Nej, inte strippor... det handlar just nu om att killen - som jag antar att det egentligen handlar om, typ som programledare - är på en korvfabrik. Ja, korvfabrik. HAHAHA. Korvfabrik, verkligen. Det är äckligt. En kille har skäggskydd. HAHAHA.

Jag är typ hög. På chips, kolsyrat vatten och pengar! Ja. Nu är jag fan rik.


Jag har varit sjuk.

Och det känns som om jag ska spy. MEN JAG ÄR TILLBAKA! Egentligen har jag massor av trevliga tågsaker att klaga på, men nepp, det blir istället något spännande inlägg om någonting. Och på lördag blir det uppesittarkväll för jag är en osocial jävel och tänker sitta vid datorn (medan resten av min familj festar/är i en stuga mitt ute ingenting).
NI gillar det, och vi med... HMMM. VI GILLAR DET!
(Jag är strängt emot att skriva "vi gillar't", därav en liten förlängning.)

Tågrelaterade saker.

Jag gillar inte tåg. Eller, själva tågen är det inga speciella fel på - det är hur människor är och inte är på tåg. En dag förra veckan satt jag helt oskyldigt på tåget. Jag gjorde ingenting, eftersom det är det man gör på tåg. Då slog det mig att det nästan var helt tyst i vagenen(förutom några kineser som satt i vagnen bredvid men man ändå hörde och en människa som lyssnade på väldigt hög musik). Då slog det mig också att man pratar förstås inte med främlingar.
Vi, jag och mina medtrafikanter, satt i en såndär ful "extravagn". Hm. Sådana där man har sina cyklar och barnvagnar. Inte för att alla tåg i Sverige ser likadana ut, men ÖRESUNDSTÅG!
Jag satt i ena hörnet, någon satt en plats från mig(inte bredvid, det var en plats mellan som ingen satt på), det satt ytterligare två personen på den sidan, en som läste i en tidning och den som lyssnade på hög musik. På sidan mitt emot satt en tjej, en kille och två män som verkade känna varandra(de satt bredvid varandra!).
Det vi gjorde var:
- En kille tog foto på sig själv, och kanske också på tjejen som nästan satt bredvid mig(det verkade så. Han hade mobilen på ett ta foto-aktigt sätt, det var läskigt som fan).
- Kineserna som satt i den andra vagnen pratade väldigt mycket. De skrattade och trodde att vi var i Eslöv när vi stannade för passerande tåg.
- Någon lyssnade på väldigt hög musik, som sagt.
- Någon läste Kvällspostens sportdel.
- Någon stirrade upp i taket.
- Någon stirrade på mig.
Alltså kan man sammafatta det med; vi gjorde ingenting av intresse.
Vi var död. Sedan finns det ju saker man inte kan göra i tåg på grund av att man inte vågar eller man kanske... låter läskigt. Det har jag också tänkt på. När jag satt i denna vackra vagn tillsammans med dessa trevliga människor så drog jag med foten på ett roligt sätt i golvet(ja, jag har otroligt fina instressen). Det lät typ läskigt, och tjejen bredvid mig samt tjejen mitt emot mig stirrade på mig. Sedan stirrade tjejen mitt emot mig upp i taket och tjejen bredvid mig fortsatte att stirra på mig.
Det är irriterande det där att åka tåg. Förutom att man sällan får plats, att tågen ibland är korta och att de har något bygga om Sveriges alla tåggrejer-år så att spåren stängs av så är allt så jävla SUURRRRR.
Jag hatar tåg. Egentligen.

Bordtennis.

Uh ingenting att skriva om och egentligen så orkar jag inte skriva. Jag vill bara skrika till EN VISS PERSON DÖ DIN DJHJFDHJDJFJFJFJFFJKFKLDLÖSLÖSLDKJDHKLDÖ.

Okej. Bordtennis. Bordtennis är kul. Man står på en sida om bordet och slår till den andra på andra sidan borden och sedan får man poäng som går till set som går till matcher och så vinner man och blir glad.
Det gillar vi.

Alicia lyckas.

Vissa lyckas med allt. Man undrar hur:

Craby säger (19:13):

FAAAAN JAG SPILLDE COLA I HÅRET



Senare:

Craby säger (19:19):

JAG BALANSERADE ETT GLAS PÅ HUVUDET (Fullt med cola)

SEN SÅ KOM PEPSI IN och jag vände mig om

SPLASH


Grannar.

Jag hatar grannar. Alla sorters grannar. Jag har aldrig haft någon bra granne, tror jag, så jag har blivit inprogramerad att hata grannar. Och det gör jag.
Jag har ritat en fin bild för att ni ska förstå hur det ser ut hos mig, vilka grannar som jag hatar(alla...):
Nu ska jag alltså berätta(älska att berätta och skriva totala nonsens blogginlägg som jag tvingar folk att läsa, mohaha).
Huset där det står Maxi på bor självklart jag. De som varit hemma hos mig vet att det är fult. Inte innuti. Men utanpå. Yyyyl.
De som bor bredvid mig(det gula huset)är elaka. De... är tjocka. (Om de skulle hitta min sexiga blogg, läs: snälla, vackra, trevliga) De tänkte kasta vatten(inte kissa... bokstavligen, kasta vatten)på Barbie som kastade vatten(kissade, mina vänner)i deras rabatt, eller vad det var. VAD FAN?!
Snäll, de gröna, som bor brevid mig är snälla. Riktigt snälla. Puss på dem. Men de som bodde i det huset innan var dghjkll. Riktigt så. Dumma i huvudet. JAG HATAR DEM! DÖ! DÖ! HOPPAS NI DÖR PÅ VAR NI NU ÄR!
Hm.
Hundägarna har en hund. Som sprang in i vår trädgård idag. Trevligt värre. (Hört talas om koppel?)
Helt okej är Linn, Amandas(min kusin, självklart)kompis. Hon är snäll. Tror jag. Och de är snälla. Hm.
Frågtecknet i vänstra hörnet(rätta mig om jag har fel, jag suger på vänster och höger)har blivit rånade eller något. De är gamla och har... en bil. Och sedan vet jag inte mer.
Saker som hör till är att Alicia skrikit "jävla grannar!" till Helt okej-huset och denna Alicia lagt Mariann(e?)-saker i allas postlådor. Mariann(e?)-saker är äckliga. Som fan.

Maxi och hennes familj i ett nötskal.

Mamma: Undrar vem som åker ur Idol?
Pappa: Hoppas att alla åker...
Minut senare:
Maxi: HAHAHAHA, ja.

Stolthet (och fördom), och hemmakväll.

Ett allmänt inlägg om mitt liv såhär långt:
Idag gick jag i skolan. Det var trevligt (nooooot!). Eller, det var okej. Jag jobbade som fan på morgonen, svenska i typ två timmar. Sedan hade jag lunch, Vilma och någon annan(Hanna?)förföljde mig och jag åt tillsammans med dem. Nelly kom tillbaka till skolan, efter lunch hemma och idrott, och jag stod och väntade med henne på busshållsplatsen i en stund. (Ska inte tillägga varför hon kom springande tillbaka till mig och hyperventilerade, hej!)
Sedan tog jag bussen, osäker på var jag skulle hoppa av. Hade en plats längst fram i bussen, att och väntade på att gå av. Bussen stannade, jag hatar hatar hatar hatar hatar bussar som bara öppnar en dörr där framme. Jag trängde mig bak, och gissa vad? Precis när jag kom bak stängde busschauffören dörrarna. Och körde iväg. Jag såg på mina medressenärer, faktiskt innan han kört, och frågade "kan ni fråga han om han kan öppna?". De såg på mig och... såg... roade ut, eller något. Gissa vad jag gjorde? Typ kved "neeeeeeeeeeej!" när han körde iväg. Visslandes säkert. Jävla idiot!
AAAAARGH. Ibland blir man så arg på allmäna saker.
Vet ni vad jag gjorde sen? Hoppade av en station efteråt, gick tillbaka till idrotten. Jag hittar inte i Lund, faktum ett kära vän, jag visste var jag skulle gå och jag var nästan försenad. Jag... dog. Sedan gick jag, hittade inte, gick gick och gick. Jag kom fram precis när vi började. Eller, jag kom i tid. På gympan hade vi helskum lek som ingen fattade och fotboll.
Fick skjuts hem av pappa, handlade med han och W, fick hallon(gud jag ÄLSKAR hallon!). Så nu sitter jag vid min dator, äter hallon, pappa ser på jävla Skavlan(HATAR DET PROGRAMET!)och jag pratar med någon jävel som undrar om jag är Maxi eller MAXI. Frågetecken. Och han anser sig vara den absolut kändaste spammaren. Genom tiderna. EH VA? Hata.


Det stormar.

Det stormar verkligen. Vårt staket hade blåst ut på vägen(men snälla Andreas och company kom och ringde på dörren - jag trodde självklart att det var en pedofil/mördare - och hjälpte oss att plocka in det). Det blåser som fan, men jag tror - konstigt nog - att det inte regnar.
Om det är lika mycket storm imorgon kanske jag inte kan ta mig till skolan(jippie. Nej. Skittråkigt. Hata att jobba hemma).
Så när jag sitter här i kökssoffan, precis framför panoramafönstren, så känns det som om helajävla fönstret ska rasa på mig. Jag dör. Gud. Det är jävligt läskigt. Och skitsvårt att sova när det är storm.
AAAARGH!

Salem Al Fakir.

Hej. Jag är kär. I en underbar man. Han heter Salem Al Fakir. Och han gör den bästa musiken i världen. Lyssna:
Jag dör. Åh gud. Dessutom är så han charmigt gullig. Iiih. Puss.
(Dålig uppdatering my ass. Får man inte vara emo ifred?)

Angående att man ska ner/upp/in.

Till exempel, jag ska och handla. Då ska jag ner till Ica. Om jag ska till skolan till exempel, då ska jag in till Lund. Och om jag ska till Alicia och Stella(dåligt exempel, men ja)så ska jag upp till dem.
Saken är den, varför säger man att man ska ner eller upp inom staden/byn/orten man bor? Antagligen åker man inte ner(om man nu inte bor på ett berg, och saken man ska till ligger vid slutet av berget. Eller om man ska ner för en kulle. För då ska man ner ju)eller upp, utan man bara åker dit. Jag åker liksom inte ner när jag ska till Ica, men eftersom mitt hus ligger här och Ica ligger där så blir det att jag ska ner. Även om jag inte åker ner.
Det är irriterande, tycker jag, eftersom jag nu har börjat tänka på det. Men. Man kan inte heller säga "jag ska till Ica", bara, för det låter helt fel. För, trots allt, så cyklar jag ner till Ica. (Nerför en backe. Och lite lutande är väl ändå mitt kära Marieholm)
Alltså, slutsats, man kan säga ner/upp/in. Inte för att det har varit något fel på in, man ska ändå in till stan, men. Men.
Det bara är. Gramatik, eller något.


Jon @ Head & Shoulders reklamen.

Ni har väl sett reklamen för Head & Shoulders classic? ("Killar med koll använder H&S classic!!!") Och ni som inte sett den(Sara...)så är den såhär:
Jon är en kille som är ute och går. Han har helt vanligt hår, lite lockigt, tja, en helt vanligt kille. Som går på en gata. Sedan står han inne på en toalett till en fest, tror jag. Då har han rakt hår. Rösten säger; eftersom Jon har ett grundläggande skydd mot mjäll så kan han välja en frisyr för varje tillfälle.
Sedan kommer han igen, ligger ner i sängen och reser sig upp halvt och sedan kommer en tjej och pussar han på kinden, och han lägger sig ner igen. Rösten; Och hans personliga favorit: morgonrufset!
Egentligen är det en helt vanlig reklam, skrytande och tråkig. Saken är den att Jon är så jävla lik någon jag sett någonstans! Han är jättesnygg.
Och därför måste jag ta reda på vem som är lik honom.
Och angående det så har jag absolut ingen idé om vem det är. Precis.

Att inte köra runt helt i en rondell.

Som alla vet så är det olagligt att inte köra runt helt i en rondell, men ändå så gjorde min fader det igårkväll. Då var det visserligen inga folk ute, och ingen såg oss, men det är lika så olagligt. Alltså gjorde min fader något olagligt igår, men det är inget viktigt för er att veta.
Saken är den att jag inte förstår meningar med en rondell. Därför letade jag upp en trevlig bild, även om jag vet vad en rondell är. Man kan aldrig lära sig för mycket om rondeller!
Den här bilden är skum och jag förstår inte mer för det. Den enda bilen... eh... va?!
I alla fall. För att lära mig mer om denna smarta uppfinning(det är ingen uppfinning. Och inte heller smart)så googlade jag. Google is your friend. Då kom detta upp:

Vägverkets uppfattning om  rondellkörning:

"En cirkulationsplats är ett ställe där vägar

möts - den är alltså i sig en vägkorsning - men

det finns en rondell i mötesplatsen." /Ingemar Skogö


Då dog jag. Hur lite liv får man ha? En rondell är en running(cirkel men andra ord. Men ordet rond ell uppmanar till att man säger running). I runningen(vänta, är det bara vi i Skåne som säger running?)kör man med bilen. Man kör runt och ut på sitt eget stället. Dit man ska ut alltså. Wroom wroooom.
Alltså; rondeller är dåliga. Dessutom kan man inte se över vissa rondeller och veta om det kommer en bil och dödar en, eller något. Den ultimata rondellen är lite, ungefär en halv meter, upphöjd ur marken. Då ser man de andra bilarna. Och andra trevliga saker också.
Kör lugnt, typ.

Mjölksnack.

Att mjölk är gott vet ju alla.
Och för dem som inte vet det, och som inte vet vad mjölk är, så ska jag berätta vad det är:
Mjölk är en vit dryck som kommer från kor. När kor blir gravida(det heter väl gravid på kor också?)så börjar mjölk produceras, precis som på människor. Den mjölken ska egentligen gå till deras kalvar men istället så kommer vi onda människor och mjölkar dem, alltså tar vi mjölken från deras... bröst. Eh, om det nu heter bröst på kor, det låter väldigt fel.
<- Mjölk.
Mjölken åker sedan till ett mejeri. Som Arla, Östgöta Mjölk och Skåne mejerier.
Skåne mejerier är den bästa eftersom den är från Skåne, från skånska kor. Och skånska kor är glada kor. Det finns faktiskt ekologisk skånsk mjölk också, vilket kommer från ännu gladare skånska kor! (Jag tar förgivet att kor som bor i Skåne är glada, därför att de bor i Skåne!)

Och vet ni vad? Nu precis sa min mamma: "Matilda, skulle du vilja köra iväg och handla mjölk efter maten?". Allt i dagens samhälle hålls ihop på grund av mjölk. Mjölk är så bra, så underbart.

Okej. Tillbaka till mjölken. (Haha, hela inlägget handlar ju om mjölk).
Det finns folk som inte dricker mjölk för att de tycker att det är fel att ta mjölken från korna, och kalvarna. Såhär tänker jag:
Kalvarna får ju sin mjölk ändå, även om den är konstgjord eller vad den är, så egentligen är det skit samma. Man måste dricka mjölk(eller äter ost, eller smör eller någonting)för att få kalcium. Och får man inget kalcium dör man! (Inte. Men man hade kunnat göra)

Alltså; mjölk är viktigt, och kor är viktiga för man får massor av mat av dem, men det är något annat. För kor ger oss mjölk. Punkt slut.


Kameror.

Idag har jag faktiskt beställt en ny kamera. Jag vet inte vad den heter, men mitt minne med att komma ihåg vad folk/saker heter är väldigt kort. Kameran är grön. Jag vet inte vad den ska heta just nu, men jag har mina aningar. (Som sagt så gillar jag att döpa saker till saker så jag slipper kalla dem vid det riktiga namnet, det vill säga namnet på produkten. Det tycker jag är tråkigt. Typ: "Hej Nikon Canon FujiFilm GDHKSSH78999". Jättetråkigt)
Så, alltså, jag ska få en ny kamera som inte har något namn. Som är grön. Gröna kameror är fina. Den jag har nu är svart, tråkigt.
Och om ni trodde något annat, jag ska självklart inte sälja Gustav eller något. Jag ska bara ha två stycken, mycket praktiskt. (I praktiken har jag redan två kameror, om man räknar med den jag hade innan, men det räknas inte)
Så idag ska jag ta en massa fotografier på... något. Bara för att hylla Gustav, för han är bäst!

Ehh. Jag har inga bilder på Gustav. Läskigt värre. Därför blir det en bild som Gustav tagit(eftersom Gustav tar alla mina bilder):


Ord med tre F.

Som sagt var så finns det inga ord med tre F, men det hade kunnat finnas om inte reglerna för sådant fanns. Ord med tre F är alltså följande:
Träfffa - det ultimata ordet.
Skafffa - nästan samma sak.
Offfer - juppjupp.
Tofffla - ultimat.
Sofffilt - har faktiskt tre F intill varandra! OH MY GOD!
Alltså finns det inga ord med tre F, men om man lägger till ett F blev det automatiskt tre F, alltså. F är en väldigt fin bokstav. Den är så klockren. Ett streck, sedan ett streck till och ett till.
Streck ett gör man rakt(inte så konstigt som jag gör mina streck. Mina streck är översexiga. Men inte raka). Det ska vara vågrät(som vågorna. Liggande. Det var så jag lärde mig vågrät och lodrät, jepp). Ett vågrät ganska långt streck, beroende på hur stort F du vill rita.
Sedan ritar du streck två. Det är ett lodrät streck, som går rakt ner. Det kan man också rita långt eller kort. Men notera väl att det måste vara tillräckligt långt för att få plats med ett till streck.
För sedan kommer streck tre, ett vågrät streck lite under streck ett. Detta streck är också lite kortare än streck ett.
Och nu vet du hur man skriver ett F. Och hur man kommer på ord med tre underbara F!

Oaktivitet.

Som alla vet så är jag otroligt oaktiv. Så, nu ska jag skaffa mig en blogg(okej, jag har redan en blogg, men fantasi)där jag ska skriva exakt vad jag tycker och inte tycker. Eller något. Eller nej. Nu ska jag skriva massor av roooliga saker som folk tycker är roliga. Okej. Som jag tycker är roliga. För det som jag tycker är roligt brukar folk tycka är tråkigt. Konstigt nog. Visst är det konstigt?
Egentligen har jag ingenting att skriva om. Egentligen. Så jag hittar på någonting. Trevligt. Hm.

Min katt har skadat sitt öra. På något sätt har han - antagligen - varit i slagsmål och fått ett hack i örat! Det. Är. IIIIIIIIIIIIIIIH. Det är dumt. Jag hatar katter. Inte min katt alltså. Andra katter som ger sig på Barbie. Barbie äger. Alla andra suger. Så det så.


^
|
Barbie. (Utan hack i örat. Inte för att man ser hans öra. Men man kunde ha gjort det)


RSS 2.0